طراحی منو

اگر رستوران یا فست فود دارید و برای برندسازی آن تلاش می‌کنید و دوست دارید که رستورانی شیک و باکلاس داشته باشید، حتما به فکر طراحی منو رستوران و فست فود خود باشید. آرش گرافیک می‌تواند در این زمینه برای شما بهترین‌ها را به ارمغان بیاورد.

طراحی منو رستوران و فست فود

منو رستوران یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث ترغیب مشتری به سفارش غذا می‌شود. افرادی که در صنعت رستوران فعالیت می‌کنند باید منوی مناسبی را برای مشتریان خود فراهم کنند. نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد، منو رستوران، ۱۰ تا ۱۵ درصد باعث افزایش فروش می‌شود. به همین علت بهتر است طراحی منوی رستوران به‌صورت حرفه‌ای انجام شود. در این مقاله به بررسی طراحی منو رستوران و فست‌فود می‌پردازیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

اهمیت طراحی منوی رستوران

طراحی منوی رستوران به‌عنوان یک رابط میان مشتری و صاحب رستوران عمل می‌کند. بعد از دکوراسیون داخلی فضای رستوران و فست‌فود، منو رستوران اولین چیزی است که باعث جذب مشتری می‌شود. به همین دلیل طراحی منوی رستوران باید توسط افراد متخصص و حرفه‌ای انجام شود تا بتواند نقش مؤثری در جلب رضایت از مشتری داشته باشد. به همین دلیل است که بسیاری از برندها مشهور در سراسر جهان برای طراحی منو خود وقت و هزینه زیادی صرف می‌کنند.

طراحی منو رستوران و فست فود

قیمت طراحی منو رستوران و فست فود

قیمت طراحی منو رستوران به عوامل متعددی بستگی دارد. نوع طراحی، جنس کاغذ، نوع نوشته، تعداد صفحات و…از عواملی هستند در قیمت طراحی منو رستوران و فست‌فود مؤثر هستند. البته میزان مهارت و سابقه مجری و طراح منو رستوران در تعیین هزینه منو رستوران و فست‌فود مؤثر است. امروزه بسیاری از طراحان غیرحرفه‌ای بدون توجه به اصول طراحی و با هزینه کم به طراحی منوی رستوران می‌پردازند. درصورتی‌که تصمیم دارید به‌صورت حرفه‌ای فعالیت کنید و برند خود را در ذهن مشتری جاودانه کنید حتماً برای طراحی منو از افراد متخصص در این حوزه استفاده کنید.

طراحی منو رستوران (اقتصادی)

۳۵۰/۰۰۰ تومان

طراحی منو رستوران (تخصصی)

۷۰۰/۰۰۰ تومان

چه نکاتی در طراحی منوی رستوران باید رعایت شود؟​

چه نکاتی در طراحی منوی رستوران باید رعایت شود؟

طراحی منو رستوران نیازمند رعایت اصولی و نکاتی است که باعث شود مخاطب در مدت‌زمان کوتاهی بتواند تصمیم‌گیری کند و سفارش خود را به ثبت برساند. نکاتی که در طراحی منوی سایت باید رعایت شود عبارت است از:

  1. پاسخ به نیاز مشتری در نگاه اول: اولین نکته‌ای که در طراحی منوی رستوران و فست‌فود باید رعایت شود، توجه به رفع نیاز مشتری در نگاه اول است. طراحی منوی رستوران باید به‌گونه‌ای انجام شود که فرد به‌راحتی به لیست غذا و قیمت دسترسی پیدا کند. منوی رستوران باید در کمترین زمان به نیاز مشتری پاسخ دهد. منو رستوران باید طوری طراحی شود که فرد بتواند به‌آسانی به‌پیش غذا، غذا، دسر، نوشیدنی، سالاد و… دسترسی پیدا کند؛ بنابراین در طراحی منو رستوران باید از اضافه‌کردن کاراکترهایی که باعث شلوغی بیش از حد منو می‌شود، پرهیز شود.
  1. چیدمان صحیح غذاها: در طراحی منو رستوران باید به نحوه چیدمان غذاها توجه شود. هر رستوران و فست‌فودی برای سرویس‌دهی به مشتریان خود از غذاهای مختلف استفاده می‌کند. این غذاها به دسته‌های مختلف غذای اصلی، پیش‌غذا، دسر، مخلفات، نوشیدنی، سالاد و… تقسیم می‌شوند. تفکیک این دسته‌ها در منو، باعث تصمیم‌گیری آسان و سریع مشتری می‌شود. درصورتی‌که در طراحی منو رستوران، به این نکته توجه نشود، مشتریان هنگام سفارش غذا دچار سردرگمی خواهند شد. تقسیم‌بندی غذا به آن ها کمک خواهد کرد تا بتوانند سریع‌تر به قسمت موردنظر خود بروند و سفارش خود را ثبت کنند.
  1. توجه به سبک دیزاین رستوران و نوع غذا: در سراسر دنیا رستوران‌های بسیاری هستند که به پخت غذاهای مختلف می‌پردازند. نکته‌ای که باعث شده است در هر شهر تعداد زیادی رستوران وجود داشته باشد و هر رستوران مخاطب خاص خودش را داشته باشد، نوع غذا و سبک دیزاین رستوران و فست‌فود است. امروزه رستوران‌ها به‌صورت مدرن، سنتی، دوستانه و… دیزاین می‌شوند. منو رستوران باید به‌گونه‌ای طراحی شود که با غذای رستوران و سبک دیزاین آن همخوانی داشته باشد. برای مثال در رستوران‌هایی که غذاهای گیاهی سرو می‌شود می‌توان از رنگ سبز و غذاهایی با برگ سبز برای دیزاین و طراحی منو رستوران استفاده کرد.
  1. انتخاب تصویر مناسب: مورد دیگری که در طراحی منو رستوران باید رعایت شود، انتخاب تصاویر جذاب و مرتبط با منوی رستوران است. در طراحی منوی رستوران‌ها باید از عکس‌هایی استفاده شود که باعث افزایش میل مخاطب شود. تصاویر از جمله المان‌های یک منوی حرفه‌ای و زیبا هستند که باعث جذب بیننده می‌شود. استفاده از تصاویر غذاهایی که همان رستوران طبخ می‌شود، علاوه بر جلب بیننده باعث تصمیم‌گیری آسان مشتری و جلب اطمینان آن ها می‌شود؛ بنابراین بهتر است در طراحی منوی سایت حتماً به تصاویر و طرح‌های گرافیکی توجه شود.
  1. انتخاب رنگ مناسب: یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در طراحی منو رستوران به آن توجه کرد، انتخاب رنگ است. در اغلب موارد رستوران‌داران به سراغ منوهایی با ترکیب رنگ‌های تکراری می‌روند که در نظر اول برای مشتری می‌تواند بسیار خسته‌کننده باشد. بهتر است که رنگ منو باتوجه‌به نوع غذاهایی که در آن رستوران طبخ می‌شود و همچنین رنگ سازمانی آن برند، انتخاب شود. انتخاب رنگ باید هوشمندانه باشد تا بتواند نظر مشتری را به خود جلب کند، به همین خاطر است که طراحی منو رستوران باید توسط افراد متخصص انجام شود که با روان‌شناسی رنگ‌ها آشنایی داشته باشند و بتوانند از رنگ به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی مؤثر استفاده کنند.

ویژگی بهترین منوی رستوران و فست فود

  • ظاهری ساده و کاربردی
  • تقسیم‌بندی غذاها در بخش‌های مختلف
  • شرح کامل غذا و راهنمای مشتری
  • دارای لیست قیمت
  • مطابق با فضا و سبک رستوران
  • دارای خط خوانا و منظم

طراحی حرفه ای منو رستوران و فست فود

بهترین راه تهیه منو، طراحی حرفه‌ای منو رستوران توسط افراد متخصص و باسابقه است. متخصصان حاذق در این حرفه مطابق با نوع غذا، فضای داخلی رستوران، نیاز مشتری و توجه به موارد گرافیکی، بهترین منو رستوران را طراحی می‌کنند. طراحی منو رستوران توسط افراد غیرحرفه‌ای اگرچه ممکن است با هزینه کمی همراه باشد اما باعث تأثیر منفی در مشتریان می‌شود. طراحی حرفه‌ای منو رستوران با قیمت مناسب توسط متخصصان باتجربه و خوش‌ذوق نقش مؤثری در کیفیت رستوران و جلب رضایت مخاطب دارد؛ بنابراین بهتر است طراحی منوی رستوران به دست افراد کاردان و ماهر انجام شود.

زمان طراحی منو رستوران و فست فود

زمان طراحی منو به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. در اغلب موارد درصورتی‌که مشتری نیاز داشته باشد تا طراحی خود به‌صورت سفارشی و در مدت‌زمان کوتاه تحویل بگیرد باید مبلغ بیشتری پرداخت کند؛ اما در حالت کلی زمان طراحی یک منوی رستوران می‌تواند از سه تا چهارده روز کاری طول بکشد.

با ما در تماس باشید

جدیدترین مقالات